Epoxy vloercoating

Epoxy vloercoating...

Epoxy vloercoating

Epoxy vloercoating

Onze epoxy vloercoating is de perfecte oplossing voor de bescherming van zwaarbelaste vloeren. Met een epoxy vloercoating creeert u een vloer die bestand is tegen mechanische en chemische belasting. Een vloer met een epoxy vloercoating is uitermate geschikt voor bedrijven en fabrieken. Onze epoxy vloercoating is een toplaag van een mengsel van hoogwaardige harsen die aangebracht kan worden op betonnen en kunststof ondervloeren.

Eenvoudig te reinigen epoxy vloercoating

Het reinigen van een epoxy vloercoating is zeer makkelijk, de vloer is waterdicht en kan zowel chemisch als met een eenvoudige allesreiniger schoongemaakt worden. De vloer is naadloos, gaat jaren mee en is zeer hard.

Epoxy vloercoating en hygiene

Uw bedrijfsvloer krijgt een professionele uitstraling met een epoxy vloercoating uit ons assortiment. Onze epoxy-vloercoating is zeer geschikt voor ruimten waar hygienisch gewerkt wordt, maar is geen optie voor woningen. Bent u op zoek naar een coating voor in huis, kijk dan eens bij onze andere coatingmogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.